Hoe gaan we te werk?

Vimmo Woonconcepten - Neem contact op met Vimmo Renovatie

Focus op uw renovatiewerken

Vimmo Woonconcepten zet graag zijn schouders onder uw renovatieproject. Dankzij ons geregistreerd en erkend aannemerschap genieten woningen ouder dan 10 jaar van een verlaagd btw-tarief van 6%. Ook maakt u meer kans op belastingvoordelen en renovatie- en energiepremies. Wij vragen vergunningen en keuringen aan, en verzorgen uw totaalrenovatie van A tot Z. Altijd binnen het budget dat u vooropstelde. Sinds Jos Verhaegen in 1962 de bakens uitzette van een familieonderneming in interieur en bouw, deed Vimmo Woonconcepten al meer dan 50 jaar ervaring op in totaalrenovatie en maatwerk.

Vimmo Woonconcepten - Focus op uw renovatiewerken
Vimmo Woonconcepten - Grondig en zo snel mogelijk

Grondig en zo snel mogelijk

We ontwerpen en strippen uw ruimte volledig, om ze vervolgens stap voor stap weer in te vullen. Onze vakmensen verzekeren - in elk stadium - een snelle en professionele afwerking: van afbraak, metselwerk, ramen, deuren en ander schrijnwerk, over verwarming, loodgieterij, elektriciteit, vloeren, wanden, en schilderwerk… tot de uiteindelijke oplevering. Vimmo Woonconcepten streeft naar grondig en mooi werk, en dat zo snel mogelijk. Zodat u uw woonruimte nooit langer dan nodig hoeft te missen.

Vimmo Woonconcepten - Badkamers, keukens en totaalconcepten
Vimmo Woonconcepten - Badkamers, keukens en totaalconcepten

Bezoek onze inspiratieruimte

Maak een afspraak voor een kennismakend gesprek en laat u inspireren door de modelrenovaties in onze inspiratieruimte. Onze interieurarchitecten reserveren alvast voldoende tijd om enthousiast te luisteren naar uw wensen, en houden rekening met uw budget. U zult snel merken dat Vimmo Woonconcepten uw ideale partner is voor betrouwbaar, betaalbaar en creatief maatwerk.

Vimmo Woonconcepten - Bezoek onze inspiratieruimte
Vimmo Woonconcepten - Badkamers, keukens en totaalconcepten

Bekijk onze realisaties

De renovatieprojecten van Vimmo Woonconcepten zijn bijzonder aantrekkelijk, waardoor ze vlot verhuurd of verkocht raken. U kunt als architect, bouwbedrijf, syndicus, makelaar, projectontwikkelaar, verhuurder of bedrijf een beroep op ons doen voor grotere renovatieprojecten. Wij staan in voor alle stadia van het project (ontwerp, planning, elektriciteit, schrijnwerk, schilderen …) en voor de eindschoonmaak voor oplevering. Dat vergemakkelijkt uw taak als opdrachtgever aanzienlijk. Net zoals het feit dat u zich richt tot één contactpersoon, voor een vlotte communicatie.

Bekijk onze realisaties hier.

Neem contact met ons op

(*) verplichte velden