Totaalrenovatie

Totaalrenovatie op uw maat

U droomt, wij renoveren

Heeft uw woning of appartement nood aan een volledige renovatie met vernieuwing van het interieur? Verlangt u naar extra woonruimte? Wilt u verbouwen? Vimmo Woonconcepten ontwerpt én realiseert uw totaalrenovatie. Geniet met volle teugen van de transformatie van uw woning, u hoeft zich om niets te bekommeren.

Ga naar inhoud

Elke renovatie is uniek

Elke renovatie is uniek en vereist een eigen aanpak. Bij Vimmo Woonconcepten gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Strippen en heropbouwen?

Moeten we uw woning of appartement volledig strippen en alles heropbouwen, inclusief de installatie van nieuwe technieken (elektriciteit, verwarming, ventilatie,…) én de volledige binnenafwerking?

Achterbouw of nieuwe verdieping?

Droomt u van een achterbouw die extra woonruimte oplevert én veel natuurlijk licht naar binnen haalt? Of wat dacht u zelfs van een extra verdieping?

Ruimteverdeling aanpassen?

Moet de interne ruimteverdeling van uw woning worden aangepast?

Gefaseerde aanpak?

Wilt u stapsgewijs te werk gaan én uw totaalrenovatie opdelen in verschillende interieur- en verbouwingsprojecten?

Andere doelstellingen?

Of beoogt u met uw renovatieproject nog andere doelstellingen?

Voor elke renovatie-uitdaging bent u bij Vimmo aan het juiste adres. Wij maken met een all-in service uw woondromen waar.

Blue

Creatieve en unieke ontwerpen

Iedere geslaagde renovatie start met een sterk ontwerp. Wij beschikken over een eigen team van interieurarchitecten die uw woondromen vertalen naar een creatief en uniek ontwerp.

Uiteraard begint elk ontwerp met nauwgezet luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Elke stijl – landelijk, klassiek, modern - behoort tot de mogelijkheden van onze interieurarchitecten.

Bij een uitbreiding of verbouwing schakelen we eerst één van onze huisarchitecten in. Samen met één van onze eigen interieurarchitecten vormt deze het perfecte duo om uw renovatieproject volledig te ontwerpen.

Ook over eventuele vergunningen moet u zich geen zorgen maken. Wij zorgen voor alles, inclusief de vereiste administratie en opvolging.

Image left & text right
Creatieve en unieke ontwerpen

Maximale meerwaarde binnen uw budget

Na het finale voorontwerp ontvangt u een gedetailleerde totaalofferte. Dit is ook de finale prijs op uw factuur achteraf, zonder onverwachte of vervelende verrassingen. Met deze aanpak loopt u geen enkel risico op een ontsporing van uw renovatiebudget.

Text centered with image as background
Blue
Maximale meerwaarde binnen uw budget

Persoonlijke begeleiding tot finale oplevering

Wij willen dat u zorgeloos geniet van het renovatieproces. Hiervoor organiseren we een persoonlijke begeleiding vanaf het eerste kennismakingsgesprek in onze showroom tot en met de finale oplevering.

Eén van onze interieurarchitecten vormt de rode draad doorheen het volledige renovatieproces. U wordt persoonlijk begeleid bij het maken van alle materiaalkeuzes, in onze eigen showroom of bij één van onze leveranciers.

Daarnaast staan onze werkleider en planner voortdurend met u in contact. Zo weet u op elk moment wat er de volgende dagen en weken telkens op de planning staat. U hoeft zich om niets te bekommeren, wij regelen letterlijk alles.

Text left & image right
Vimmo Woonconcepten - Renovatie op uw maat

Eigen vakmensen aan de slag

De grote kracht van Vimmo schuilt in het ervaren team van eigen vakmensen. Wij beschikken over meer dan dertig vakmensen, gespecialiseerd in uiteenlopende bouwdisciplines.

Wij hebben eigen mensen voor afbraak- en ruwbouwwerken, bezettingswerken, plaatsing keuken of badkamer, interieurafwerking, vloerders, verwarming, sanitair,…

Wanneer vereist werken we samen met vaste onderaannemers. Alles verloopt onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

Image left & text right
Grey
Vimmo Woonconcepten - Renovatie op uw maat
0, 0, 0, 0.5

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.