Maatwerk

Maatwerk… op uw maat

Kasten en dressings op maat

Vimmo Woonconcepten ontwerpt, maakt en plaatst de kast op maat of dressing van uw dromen. Iedere ruimte is verschillend, u koestert uw eigen verwachtingen. Voor elke opdracht ontwerpen onze interieurarchitecten een unieke kast op maat of dressing in 3D. Geen enkele vierkante centimeter van de ruimte gaat verloren. Onze mogelijkheden inzake stijl, afmetingen, indeling, materialen, … zijn letterlijk onbeperkt.

Ga naar inhoud

Van welke kast op maat of dressing droomt u?

We hoeven u niet te overtuigen van de meerwaarde van een dressing of ingebouwde kasten. Met deze investering kiest u voor een maximaal wooncomfort en een efficiënt ruimtegebruik.

Gebruiksgemak

In een dressing kunt u probleemloos uw volledige garderobe netjes opbergen. U ziet in één oogopslag in welke outfit u die dag wilt stralen. Alle types van dressings zijn mogelijk: open dressings, gesloten dressings, dressingrooms,…

Elke vierkante centimeter benut

Een functionele kast op maat of dressing op maat laat geen vierkante centimeter verloren gaan. Onze interieurontwerpers garanderen een logische indeling die volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Op maat of inbouwkasten

Overal waar er maatkasten in een woning mogelijk zijn, kunt u op ons rekenen. Denk daarbij aan ingebouwde kasten in slaapkamers, vestiaires, inkomhallen, bergruimtes,… Ook het inpassen van kasten op maat onder schuine wanden - bijvoorbeeld op zolder - kan perfect.

Geen materiaal- en stijlbeperkingen

Omdat wij werken met maatwerk uit onze eigen schrijnwerkerij, kennen wij geen stijl- en materiaalbeperkingen. Modern, landelijk of eerder tijdloos? Onze interieurarchitecten ontwerpen altijd vanaf een wit blad, naadloos aansluitend bij het interieur van uw slaapkamer of de ruimte.

Superieure kwaliteit

Wij leveren kasten op maat en dressings van superieure kwaliteit. Alles wordt met streng geselecteerde kwaliteitsmaterialen vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij.

Blue

Laat u inspireren in onze showroom

U bepaalt hoe ver wij gaan. Moet uw nieuwe badkamer passen in de bestaande indeling, zodat er geen aanpassingen aan de technieken of leidingen vereist zijn? Of wilt u iets compleet anders en staat u open voor een herindeling met bijhorende aanpassingswerken en verbouwingen? Aanpassingen van technieken gebeuren door ons altijd! Wij werken niet op oude leidingen zo tegelen wij ook nooit over bestaande tegels. Altijd uitbraak tot op de ruwbouwfase, dit om achteraf geen verrassingen te hebben.

Text left & image right
Laat u inspireren in onze showroom

Exclusief ontwerp in 3D

Wanneer het voorontwerp klaar is, stelt onze interieurarchitect dit persoonlijk aan u voor. U ontvangt daarbij meteen ook een scherpe raming. Wanneer het voorontwerp definitief af is, leggen we een gedetailleerde prijsofferte voor.

Onze interieurarchitecten ontwerpen in 3D zodat u meteen een realistisch beeld hebt van uw toekomstige inbouwkast of dressing. Een ontwerp in 3D helpt u om correct de afmetingen, de stijl en de verhoudingen in te schatten.

Op basis van uw feedback en opmerkingen stuurt onze interieurarchitect het voorstel bij tot de kasten op maat of de dressing volledig aan uw dromen voldoet.

Image left & text right
Exclusief ontwerp in 3D

Gedetailleerde opmetingen ter plaatse

Vooraleer uw dressing of kast op maat in productie gaat, komen we langs voor gedetailleerde opmetingen. Zo zijn we zeker dat alles perfect past in de voorziene ruimte.

Text left & image right
Gedetailleerde opmetingen ter plaatse

Eigen vakmensen plaatsen en werken af

Ruim vooraf ontvangt u een plaatsingsdatum. Onze eigen vakmensen staan in voor een vakkundige plaatsing en een piekfijne afwerking.

Text centered with image as background
Blue
Eigen vakmensen plaatsen en werken af
0, 0, 0, 0.25

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.