Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie op uw maat

Wij vernieuwen uw volledige badkamer

Nood aan een nieuwe badkamer? Vimmo klaart de volledige klus. Elke badkamerrenovatie start met een sterk ontwerp door één van onze eigen interieurarchitecten. U bepaalt daarbij het ambitieniveau en het budget. Vernieuwen we uw badkamer binnen de bestaande indeling of mag alles worden aangepast? Uw volledige badkamerrenovatie gebeurt onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

Ga naar inhoud

Het ultieme ontwerp van uw badkamer

Uw mogelijkheden voor een badkamerrenovatie zijn eindeloos, zowel qua indeling, vormgeving als materialengebruik. Elk badkamermeubel is uniek en wordt op maat uitgetekend en vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij.

Text centered with image as background
Black
Het ultieme ontwerp van uw badkamer

Hoe ver mogen we gaan?

U bepaalt hoe ver wij gaan. Moet uw nieuwe badkamer passen in de bestaande indeling, zodat er geen aanpassingen aan de technieken of leidingen vereist zijn? Of wilt u iets compleet anders en staat u open voor een herindeling met bijhorende aanpassingswerken en verbouwingen? Aanpassingen van technieken gebeuren door ons altijd! Wij werken niet op oude leidingen zo tegelen wij ook nooit over bestaande tegels. Altijd uitbraak tot op de ruwbouwfase, dit om achteraf geen verrassingen te hebben.

Text left & image right
Hoe ver mogen we gaan?

Exclusief ontwerp in 3D

Onze interieurarchitecten luisteren nauwgezet naar uw dromen en verlangens. Vervolgens gaan ze aan de slag voor het uitwerken van een exclusief ontwerp in 3D. Op die manier krijgt u al voor de realisatie een perfect zicht op uw toekomstige badkamer.

Image left & text right
Exclusief ontwerp in 3D

Persoonlijke begeleiding

Onze interieurarchitect vormt uw persoonlijke begeleider doorheen het volledige traject. We staan u persoonlijk bij om de juiste materialen te kiezen, ofwel in onze eigen showroom ofwel bij één van onze leveranciers.

Text centered with image as background
Black
Vimmo Woonconcepten - Renovatie op uw maat

Gedetailleerde totaalofferte

Na het finale voorontwerp ontvangt u een gedetailleerde totaalprijs, altijd binnen het afgesproken budget. U weet exact wat u krijgt voor uw investering. Wij streven daarbij steeds naar een maximale meerwaarde. Deze offerte is meteen ook het eindbedrag op uw factuur, zonder vervelende of onverwachte verrassingen.

Text left & image right
Gedetailleerde totaalofferte

Onze vakmensen klaren de volledige badkamerrenovatie

Wanneer het finale ontwerp helemaal op punt staat, start de realisatiefase. U hoeft zich om niets te bekommeren. Wij coördineren alles van A tot Z. Van onze planner en werfleider verneemt u vrijwel dagelijks hoe de werken vorderen én wat de volgende stappen omvatten.

Afbraak en afvoer puin

We breken uw bestaande badkamer af en voeren het puin netjes af.

Aanpassings- werken

Vervolgens komen alle aanpassingswerken aan bod. In deze fase voeren we eventuele metselwerken uit.

Technieken

Afhankelijk van het ontwerp van uw nieuwe badkamer passen we sanitaire leidingen, radiatoren en/of elektriciteitsvoorzieningen aan.

Afwerking

We starten de afwerking met het plaatsen van nieuwe chape, vloer, bezetting en betegeling.

Maatwerk en sanitaire installatie

We plaatsen de op maat gemaakte badkamermeubels en installeren alle sanitaire toestellen.

Schilderwerken en verlichting

Wanneer gewenst voeren we nog de schilderwerken uit én plaatsen we de verlichting.

Opkuis

Uw volledig vernieuwde badkamer wordt voor oplevering netjes opgepoetst. Kan aangeboden worden maar is niet standaard voorzien.

0, 0, 0, 0.25

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.