Keukenrenovatie op uw maat

Keukenrenovatie op uw maat

Uw keuken aan vervanging toe?

Dankzij onze eigen schrijnwerkerij kennen wij geen beperkingen voor het vervangen van uw bestaande keuken. Onze vakmensen verzorgen uw volledige keukenrenovatie, inclusief eventuele aanpassings- en verbouwingswerken aan de ruimte. Elke keukenrenovatie start me een exclusief ontwerp, uitgewerkt door onze interieurarchitecten volgens uw wensen en verlangens. Wij garanderen een maximale meerwaarde, strikt binnen het afgelijnde budget.

Ga naar inhoud

Wat is de keuken van uw dromen?

De perfecte keuken verzoent functionaliteit met een exclusieve vormgeving. Deze ultieme doelstelling vormt telkens opnieuw het vertrekpunt van onze interieurarchitecten.

Zij luisteren naar uw dromen en wensen. Vervolgens gaan zij aan de slag met het uittekenen van uw droomkeuken in 3D.

Hoe groot of beperkt ook de beschikbare ruimte, dankzij de uitgebreide expertise in keukenergonomie en -functionaliteit creëren onze interieurarchitecten in elke situatie de ideale oplossing.

De stijlvolle uitstraling maakt van uw nieuwe keuken een ware blikvanger in uw interieur. Elk detail krijgt onze volle aandacht. Het uitgekiende materialengebruik zorgt voor de finishing touch.

Image left & text right
Blue
Wat is de keuken van uw dromen?

Wat wenst u?

U bepaalt de limieten van uw keukenrenovatie. Wenst u een nieuwe keuken volgens de bestaande indeling, zonder aanpassing van technieken of verbouwingen? Prima!

Wilt u samen met het vernieuwen van de keuken ook een volledige herindeling en upgrade van de ruimte? Wij ontwerpen én realiseren uw ambitieuze plannen.

Text left & image right
Wat wenst u?

Persoonlijke begeleiding

Vertrouw met een gerust hart uw volledige keukenrenovatie toe aan onze zorgen. Buiten het dromen over uw nieuwe keuken én het kiezen van de toestellen, hoeft u niets te ondernemen. U wordt van A tot Z persoonlijk begeleid door onze interieurarchitect. Tijdens de uitvoeringsfase wordt u stipt geïnformeerd over de voortgang en de planning door onze werfleider en planner.

Text centered with image as background
White
Persoonlijke begeleiding

Altijd binnen het afgesproken budget

Vimmo Woonconcepten streeft altijd naar een maximale meerwaarde voor uw investering. In elk geval houden we ons steeds aan het afgesproken budget. Voor de werken starten ontvangt u een gedetailleerde offerte.

Zo weet u meteen ook de exacte eindprijs op het factuur, zonder onaangename verrassingen. Het woord all-in mag u letterlijk nemen.

Image left & text right
Grey
Altijd binnen het afgesproken budget
0, 0, 0, 0.4

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.