Vimmo Woonconcepten - Renovatie op uw maat

Een team… op uw maat

Vijftig gemotiveerde en gepassioneerde specialisten, elk in hun eigen vakgebied, vormen samen de kracht van Vimmo. Eigen interieurarchitecten, planners, administratieve medewerkers, loodgieters, ruwbouwspecialisten, schrijnwerkers, keukenplaatsers, chauffagisten, bezetters, chappers,… Elke medewerker is een onmisbare schakel in onze werking. Wij hebben alle vereiste mensen in huis om feilloos de meest uitdagende renovatieprojecten tot een goed einde te brengen. Maak hier kennis met ons topteam.

Ga naar inhoud

Creativiteit en innovatie

Op de creativiteit van onze interieurarchitecten staan geen grenzen. Zij vertalen uw wensen naar een creatief en aansprekend ontwerp. Geen enkel detail ontsnapt aan de aandacht. Elk ontwerp start vanaf een wit blad en eindigt met een uniek totaalconcept op maat. Onze interieurarchitecten maken gebruik van de modernste en meest innovatieve materialen.

Image left & text right
Vimmo Woonconcepten - Renovatie op uw maat

Kwaliteit

Wij houden zeer bewust de volledige kwaliteitsketen in eigen handen. Voor elke bouwdiscipline hebben we eigen specialisten in huis. Al het maatwerk wordt zorgvuldig vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij. Uitsluitend de beste materialen komen in aanmerking. Ieder project wordt na de ontwerpfase volledig begeleid en gecoördineerd door een ervaren projectleider.

Text left & image right
Black
Vimmo Woonconcepten - Renovatie op uw maat

Ontzorgen

De volledige werkwijze van Vimmo Woonconcepten is gericht op het ontzorgen van onze klanten. In alles wat we doen, staat u als klant centraal. Onze klanten moeten zorgeloos verbouwen en renoveren. Deze totaalaanpak start in de ontwerpfase en eindigt bij de finale oplevering. In elke stap mag u rekenen op een persoonlijke begeleiding en een proactieve communicatie.

Image left & text right
Vimmo Woonconcepten - Renovatie op uw maat

Passie

Elke realisatie bevat de ziel van Vimmo Woonconcepten. Met veel passie voor verbouwen en interieurinrichting gaat ons team telkens opnieuw aan de slag. Elk project beschouwen we als een unieke uitdaging om onszelf te bewijzen.

Text left & image right
Vimmo Woonconcepten - Renovatie op uw maat

Antwerps vakmanschap sinds 1964

Vimmo Woonconcepten is een diepgeworteld Antwerps bouw- en interieurbedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat tot in 1964. Vanuit de eerste thuisbasis in Ekeren bouwde oprichter Jos Verhaegen een sterke naam op als verwarmingsspecialist en keukenbouwer. Meer dan 50 jaar later staat de tweede generatie aan het roer én zijn de activiteiten uitgebreid naar totaalrenovaties en projectontwikkeling. De focus op vakmanschap en kwaliteit bleven al die jaren behouden. Het bedrijf bedient haar klanten in een ruime regio rond Antwerpen.

Text centered with image as background
Black
Antwerps vakmanschap sinds 1964

Familiebedrijf van de tweede generatie

Vimmo Woonconcepten is een op en top familiebedrijf met de (schoon)kinderen van stichter Jos Verhaegen als bedrijfsleiding. Dochter Ilse Verhaegen heeft de algemene leiding. Zoon Peter Verhaegen richt zich op de projectontwikkeling. De echtgenoot van Ilse - Gunther Hofmans - volgt als werfleider de projecten technisch op.

Image left & text right
Familiebedrijf van de tweede generatie
0, 0, 0, 0.5

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.