Wat kunnen wij voor u doen?

Vimmo Woonconcepten - Schrijnwerk op maat en lakwerk

Zowel voor particulieren als voor bedrijven

U kan bij ons terecht voor maatwerk, zowel voor schrijnwerk als voor het lakken van meubels. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een kwaliteitsvolle aanpak garanderen en elk project op betrouwbare wijze tot een goed einde brengen. Bij ons kunt u steeds terecht voor een prima prijs-kwaliteitverhouding, en gegarandeerd het gewenste resultaat. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom.

Vimmo Woonconcepten - Zowel voor particulieren als voor bedrijven
Vimmo Woonconcepten - Schrijnwerkerij

Schrijnwerk

Of het nu gaat over de inrichting en plaatsing van uw keuken, badkamer, dressing of ander maatwerk, wij weten als geen ander dat zowel functionaliteit als uitstraling belangrijk zijn. Ons team maakt maatwerk en kijkt naar de ergonomie, het materiaal en de inbouwapparatuur.

Bij ons krijgt u de keuze tussen standaardmaten of volledig op de millimeter afgewerkt. Voor de creatie van exclusief maatwerk gaan wij met u in gesprek, waardoor het eindresultaat helemaal aansluit bij uw wensen. 

Vimmo Woonconcepten - Schrijnwerker op maat
Vimmo Woonconcepten - Schrijnwerker op maat

Eigen schrijnwerkerij

Wij bouwen alles in onze eigen schrijnwerkerij, waardoor u steeds zeker bent van topkwaliteit en de perfecte afwerking. Graag komen we eerst langs om alles te bekijken en op te meten, en u daarna over de mogelijkheden te adviseren. Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Vimmo Woonconcepten - Eigen schrijnwerkerij
Vimmo Woonconcepten - Meubellakkerij

Meubellakkerij

Voor het lakken van meubels en interieurinrichting hebben we onze eigen werkplaats, waar we gaan voor kwaliteit en een optimaal resultaat. Alle uitvoeringen hebben hun eigen verwerkingsproces en worden na elke fase grondig geïnspecteerd. Elk materiaal (MDF, massief hout of fineerhout, glas …) van eender welke afmeting wordt door Vimmo Woonconcepten gelakt.

De stukken krijgen voldoende grondlagen en worden handmatig geschuurd, zodat we hun kwaliteit ondertussen nog eens kunnen controleren. Daarna gaan we pas over tot de eindlaag. Dankzij onze manuele behandeling kunt u bij ons steeds rekenen op de beste afwerking.

Lakopties

Er zijn verschillende opties waaruit u kunt kiezen: satijn- en structuurlak, hoogglanslak, beitsen en vernissen, glaslakken en diversen.

Vimmo Woonconcepten - Verschillende afwerkingsmogelijkheden
Vimmo Woonconcepten - Schrijnwerk op maat
Vimmo Woonconcepten - Schrijnwerk op maat
Vimmo Woonconcepten - Schrijnwerk op maat

Neem contact met ons op

(*) verplichte velden