Wij houden u graag warm!

Vimmo Woonconcepten - Een snelle service, ook in het weekend

Energiebesparing

U kunt in uw oudere woning al snel tot 30% op uw energiefactuur besparen door een nieuwe, aangepaste verwarming te installeren. Zowel centrale verwarming op gas, mazout of elektriciteit, als een zonneboiler en warmtepomp zijn het afwegen waard. Vimmo Woonconcepten denkt over de hele lijn aan energiebesparing.

Energiebesparing
Vimmo Woonconcepten - Vakkundig geïnstalleerd, officieel gekeurd

Vakkundig geïnstalleerd, officieel gekeurd

Vimmo Woonconcepten werkt voor uw centrale verwarming uitsluitend met de beste merken: Vaillant, Viessmann en Junkers. Nieuwbouw of renovatie. Als erkend CERGA-installateur garanderen wij u technisch vakmanschap en de hoogste kwaliteit. Dankzij de permanente technische bijscholingen van onze installateurs, zijn we altijd helemaal up-to-date. En heeft u recht op bepaalde premies wanneer u de installatie door een van onze erkende vakmannen laat uitvoeren. Elke installatie wordt door een erkend keuringsorganisme

Onderhoud en herstelling

We staan ook in voor het onderhoud en de herstelling van uw verwarmingsketel. Bij aankoop of installatie van een centrale verwarming wordt het onderhoud na 2 jaar door ons aangeboden.

Vimmo Woonconcepten - Onderhoud en herstelling

Neem contact met ons op

(*) verplichte velden