Neem alvast contact met ons op!

Heeft u interesse om samen met Vimmo Woonconcepten uw renovatieplannen te realiseren? Wij plannen graag een kennismakend gesprek met u in. Tijdens dit intakegesprek luisteren wij aandachtig naar uw eisen en wensen en tonen wij u de verschillende mogelijkheden. Ook het budget is een belangrijk aandachtspunt in deze fase, zo weten wij precies welke opties wij aan u voor mogen stellen.

Wanneer er interesse is om de volgende stap te nemen, dan komt onze interieurarchitect bij u thuis langs om de initiële schetsen, samen met eventuele stalen van gekozen materialen, in de te renoveren ruimte te bekijken. Zo kunnen we tot een op maat gemaakt plan komen dat volledig op uw persoonlijke stijl aansluit en perfect binnen de ruimte past. 

Dit plan wordt dan verder uitgewerkt in 3D renders en tekeningen op schaal zodat u een helder beeld krijgt van de uiteindelijke realisatie. In overleg met de aannemer, schilder, elektricien en andere professionals, komen onze interieurarchitecten met een naadloze planning zodat u zo snel mogelijk van uw thuis kunt genieten.

Onze inspiratieruimte is tijdens weekdagen vrij toegankelijk, maar indien u graag een persoonlijk advies geniet, dan maakt u het beste op voorhand een afspraak. Op zaterdag werken we op afspraak en dit enkel in de voormiddag. Zo bent u er zeker van dat u alle aandacht geniet en dat wij samen uw droomrenovatie zullen realiseren.

Gebruik onderstaand formulier of neem contact op via het secretariaat op het telefoonnummer 03 541 04 00 of via info@vimmo.be om een persoonlijke afspraak te maken.

Onze kantoren en inspiratieruimte bevinden zich te Merksemsebaan 264, 2110 Wijnegem. Klik hier voor een routebeschrijving.

Neem contact met ons op

(*) verplichte velden