Project t Kameryck

't Kameryck - Sint-Job-In-'t-Goor

Niet zonder reden koos Vimmo Woonconcepten het oude dorpscentrum van Sint-Job-in-'t-Goor als locatie voor hun nieuwste vastgoedproject. Rustig in het groen gelegen en toch te midden van het gezellige dorpsleven, biedt deze unieke locatie haar bewoners het beste van twee werelden. Wandel de straat uit en u loopt zo de Brechtse Heide - een beschermd natuurgebied - op. Ook aan de achterzijde van het pand zijn de groene verrgezichten gegarandeerd: hier wordt nooit meer gebouwd.

In het dorp zelf is het bijzonder gezellig vertoeven dankzij verschillende restaurants en cafeetjes, en ook winkelen is hier een plezier. De bakker, groenteboer en andere faciliteiten doet u gewoon te voet aan. Grotere warenhuizen liggen eventjes verderop en zijn gemakkelijk met de fiets, het openbaar vervoer of de auto te bereiken. De bus stopt voor de deur en binnen enkele minuten staat u aan Station Brecht voor lokale en regionale treinen. De E19 is dan weer één van de belangrijkste verkeersassen tussen Amsterdam en Parijs.

't Kameryck - Sint-Job-In-'t-Goor

Het gloednieuwe residentiële complex huist veertien appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Ieder appartement geniet een terras of tuin op het zuiden voor die prachtige zomerdagen en veel lichtinval. Ook zijn er een ondergrondse parkeergarage met een autostaanplaats en een ruime kelderberging per appartement voorzien, zowel als een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling.

In dit project staat energiezuinigheid centraal, wat zich vertaalt in een E-peil van maximaal 45. Voor uw persoonlijk comfort werd er eveneens veel aandacht besteed aan akoestische isolatie zowel tussen de ontdubbelde scheidingsmuren als de verdiepingsvloeren. En hadden we de gegarandeerde vergezichten al vermeld?

't Kameryck - Sint-Job-In-'t-Goor
't Kameryck - Sint-Job-In-'t-Goor

De gevelstenen in diverse grijstinten, in combinatie met het zwarte buitenschrijnwerk, zorgen voor een strakke en stijlvolle omgeving. De appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt en volledig instapklaar opgeleverd.  Vimmo biedt verschillende keuzebudgetten en opties aan zodat u uw eigen stempel op uw keuken, badkamer en vloeren kunt drukken.

't Kameryck - Sint-Job-In't -Goor

Voor inlichtingen over dit project, zoals beschikbaarheid, verkoopsprijzen, alsook voor meer informatie mbt. de afwerkingsmogelijkheden en de geplande oplevering, gelieve contact op te nemen met de makelaar:

COGA Vastgoedmakelaars
03 636 47 47
info@coga.be

Ref.: 't Kameryck / Vimmo Woonconcepten

COGA Vastgoedmakelaars. Uw makelaar voor dit project.