Project Hoevenen

Vimmo Woonconcepten - Hoevenen - Verkaveling

In het centrum van Hoevenen beschikt Vimmo Woonconcepten over 5 loten in een goedgekeurde verkaveling ter hoogte van de Kerkstraat en de Witvenstraat. In de Witvenstraat zijn dit loten 1 en 2, en in de Kerkstraat loten 6, 7 en 8.

De verkaveling situeert zich op zo’n 500 meter van het centrum van Hoevenen (Frans Oomsplein) en in de nabijheid van openbaar vervoer en scholen. De Witvenstraat kenmerkt zich door zijn rust en zuidgerichte tuinen.De Kerkstraat heeft een vlotte verbinding met het centrum en de A12.

De loten in deze verkaveling zijn bestemd voor 3 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen. De halfopen bebouwingen zijn voorzien van een garage naast de woning, de gesloten bebouwingen hebben een inpandige garage. U bepaalt samen met Vimmo Woonconcepten het uitzicht en de indeling van de woningen, binnen de opgelegde verkavelingsvoorschriften.

Vimmo Woonconcepten - Hoevenen - Verkaveling

De woningen houden zich voor de maximale breedte aan het verkavelingsplan en hebben een diepte van 11 meter (halfopen bebouwingen) of 13 meter (gesloten bebouwingen) op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping en onder het schuin dak bedraagt de voorziene bouwdiepte 9 meter.

Deze verkaveling is een echte aanrader voor wie op zoek is naar een nieuwbouwwoning in het centrum van Hoevenen. Op maat en naar smaak gebouwd, volgens de geldende energiezuinige isolatienorm.

Vimmo Woonconcepten - Hoevenen - Verkaveling

Voor inlichtingen over dit project, zoals beschikbaarheid, verkoopsprijzen, alsook voor meer informatie mbt. de afwerkingsmogelijkheden en de geplande oplevering, gelieve contact op te nemen met de makelaar:

Sinjoor Makelaars
03 283 05 00
stad@sinjoor.be

Ref.: Hoevenen / Vimmo Woonconcepten

Bekijk dit project in detail op de website van de makelaar.

Uw makelaar voor dit project

Neem contact met ons op

(*) verplichte velden