Project Borsbeek

Vimmo Woonconcepten - Project Borsbeek - 5 appartementen

Aangename en rustige omgeving

Dit mooie project bevindt zich in een aangename en rustige omgeving net buiten het centrum van Borsbeek. Vlak bij de luchthaven van Deurne en het Boekenbergpark. Het gebouw ligt op de hoek van de August Van Putlei (waar de ingang zich bevindt) en de Groeningerstraat (waar de 5 garageboxen zich bevinden).

Vimmo Woonconcepten - Project Borsbeek - 5 appartementen

Het appartementsgebouw heeft een hedendaags uitzicht met een plat dak, een combinatie van een zwarte en grijze gevelsteen en donker buitenschrijnwerk. Het project bevat 5 appartementen: 1 gelijkvloers appartement, 2 appartementen op de eerste verdieping en 2 appartementen op de tweede verdieping. Alle appartementen beschikken over een eigen garagebox. De ruime appartementen bieden ruimte aan 2 slaapkamers. Het gelijkvloerse appartement beschikt over een overdekt terras en een tuin. De appartementen op de verdiepingen hebben telkens een terras.

Vimmo Woonconcepten - Project Borsbeek - 5 appartementen

Het gebouw bevat een lift die tot in de kelder gaat, waar het gemeenschappelijke meterlokaal zich bevindt. Er worden zonnepanelen voorzien op het dak die verbonden zijn met alle appartementen. Kortom, een prachtig nieuwbouwproject met 5 kwaliteitsvolle en energiezuinige appartementen.

Vimmo Woonconcepten - Project Borsbeek - 5 appartementen

Voor inlichtingen over dit project, zoals beschikbaarheid, verkoopsprijzen, alsook voor meer informatie mbt. de afwerkingsmogelijkheden en de geplande oplevering, gelieve contact op te nemen met de makelaar:

Sinjoor Makelaars
03 283 05 00
stad@sinjoor.be

Ref.: Borsbeek / Vimmo Woonconcepten

Bekijk dit project in detail op de website van de makelaar.

Uw makelaar voor dit project

Neem contact met ons op

(*) verplichte velden