Hoe gaan we te werk?

Vimmo Woonconcepten - Nieuwbouwwoning naar uw wens

Nieuwbouwwoning naar uw wens

U wilt er zeker van zijn dat uw nieuwe woning voldoet aan al uw eisen, want u investeert natuurlijk niet elke dag in vastgoed. Vimmo Woonconcepten bouwt uiteenlopende eengezinswoningen en appartementen in de regio Antwerpen, volledig naar uw wens. De sleutel-op-de-deurafwerking bezorgt u geen kopzorgen.

Totaaloplossing voor de beste prijs-kwaliteitverhouding

Door Vimmo  en Bouwwerken Versnel samen te voegen, steunen we op meer dan 40 jaar ervaring, en hebben we de mensen en de middelen in huis om elk project vakkundig aan te pakken. Van kleinschalige appartementsgebouwen tot de aanleg van een volledige verkaveling. Wij bieden u een totaaloplossing tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vimmo Woonconcepten - Totaaloplossing voor de beste prijs-kwaliteitverhouding
Vimmo Woonconcepten - Hoe doen we dit?

Hoe doen we dit?

We communiceren open en werken nauw met u samen. U wordt tijdens het bouwproces van A tot Z begeleid. Maar ook de administratieve rompslomp nemen wij op ons. Het enige dat u moet doen, is kiezen: u bepaalt het uitzicht en de indeling van uw eengezinswoning grotendeels zelf. Volledig naar uw eigen smaak en budget, in overleg met onze deskundigen. In onze toonzalen kiest u gevelstenen, vloeren, deuren, keuken, badkamer … volgens uw persoonlijke wensen. Onze interieurarchitecten tekenen uw plannen uit op schaal en in 3D renders voor een helder beeld van het eindresultaat.

Vimmo Woonconcepten - Energiezuinig en betaalbaar

Energiezuinig en betaalbaar

De sleutel-op-de-deuraanpak zorgt ervoor dat wij het volledige bouwproces zelf onder controle hebben. Uw woning wordt opgetrokken volgens de traditionele bouwmethodes en is volledig conform de regelgeving. Bovendien voldoet uw woning, dankzij slimme isolatie en duurzame technieken, aan het huidige en strenge E-peil. Voor een volledig afgewerkte, energiezuinige en betaalbare woning bent u bij Vimmo Woonconcepten dus aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

(*) verplichte velden