Vimmo Nieuwbouw rendering

Uw droomwoning in de regio Antwerpen?

Vimmo Nieuwbouw

Vimmo Woonconcepten realiseert op eigen gronden eengezinswoningen en appartementen in de regio Antwerpen. Elke woning wordt volledig woonklaar opgeleverd volgens uw wensen. U krijgt bij het maken van de vereiste keuzes voor afwerking en inrichting één van onze interieurarchitecten toegewezen als persoonlijke begeleider. Wij garanderen een prachtige woning voor een ultieme prijs/kwaliteitsverhouding. Elk bouwproject wordt met eigen vakmensen gerealiseerd. Daardoor behouden we de absolute controle over de kwaliteit. Dankzij slimme isolatie en moderne energietechnieken voldoet uw gloednieuwe droomwoning aan de strengste energienormen.

Ga naar inhoud

Project 't Kameryck (Sint-Job-In-'t-Goor)

Rustig in het groen gelegen en toch te midden van het gezellige dorpsleven. Niet zonder reden koos Vimmo Woonconcepten het oude dorpscentrum van Sint-Job-in-'t-Goor als locatie voor hun nieuwste vastgoedproject (14 appartementen). Klik hier voor meer informatie.

Text left & image right
Grey
Project 't Kameryck (Sint-Job-In-'t-Goor)

Project De Gillès ('s-Gravenwezel)

Binnenkort start Vimmo Woonconcepten met de bouw van 6 luxe-appartementen in het hart van 's-Gravenwezel. Project De Gillès situeert zich aan de Gillès De Pélichylei, naast de kantoren van Bank J. Van Breda & Co en ligt op wandelafstand van het centrum.

Binnenkort mag u hier meer informatie van ons verwachten over de specificaties van dit project. Indien u in tussentijd reeds meer inlichtingen wenst te bekomen, gelieve dan de bevoegde makelaar (Wall Vastgoedmakelaars - wout@walls.be) voor dit project te contacteren.

Image left & text right
Project De Gillès ('s-Gravenwezel)

Project Rozentuin (Ekeren)

Verkaveling Rozentuin bevindt zich in het centrum van Ekeren, tegenover het Veltwijckpark. In een nieuw aangelegde, doodlopende straat: de Germinalstraat. De verkaveling bestaat uit 12 appartementen en 12 woningen. Ze komen in een mooi groen kader, vol rust en gezelligheid. Klik hier voor meer informatie.

Text left & image right
Black
Project Rozentuin (Ekeren)

Project Hoevenen

In het centrum van Hoevenen beschikt Vimmo Woonconcepten over 5 loten in een goedgekeurde verkaveling ter hoogte van de Kerkstraat en de Witvenstraat. Klik hier voor meer informatie.

Image left & text right
Grey
Project Hoevenen

Project Borsbeek

Dit mooie project bevindt zich in een aangename en rustige omgeving net buiten het centrum van Borsbeek. Vlak bij de luchthaven van Deurne en het Boekenbergpark. Het gebouw ligt op de hoek van de August Van Putlei en de Groeningerstraat. Klik hier voor meer informatie.

Text left & image right
White
Project Borsbeek
0, 0, 0, 0.5

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.