naadloze designs in de keuken

Zijn naadloze designs duur(der)?

12/03/2020
0, 0, 0, 0

Hou je van een strakke look? Dan kies je waarschijnlijk voor naadloos design in jouw interieur. Door een gebrek aan zichtbare naden tussen verschillende onderdelen oogt alles heel sereen.

Ga naar inhoud

Zichtbare naden: een doorn in het oog

Zowat alle interieurelementen bestaan uit meerdere onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een kookeiland. Dat bestaat uit een reeks keukenkasten en een werkblad met een uitsparing voor de spoelbak.

Tussen het werkblad en de spoelbak is een naad zichtbaar. Voor veel mensen is dat een doorn in het oog, omdat deze naad te veel aandacht naar zich toetrekt. Bovendien is het een echte vuilmagneet.

Gelukkig bestaan er ook naadloze oplossingen. Dankzij de technologische vooruitgang kunnen we verschillende interieurelementen zonder zichtbare naden afleveren.

Naadloos design doorheen de woning

Een keukenwerkblad met een geïntegreerde spoelbak is een mooi voorbeeldje van naadloos design. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

  • Gietvloeren
  • Douchewanden in één stuk
  • Onzichtbare deuren in een wand
  • Naadloos gegoten trappen

Is dit duurder?

Naadloos design is prachtig. Maar er hangt wel een prijskaartje aan vast. Het ontwerp van zulke interieurstukken vraagt veel meer voorbereiding, en ook de fabricage is complexer. Het is dus prijziger dan standaardoplossingen. Maar op esthetisch vlak krijg je er natuurlijk heel wat voor terug.

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.