Op maat keuken - Vimmo

Wat is maatwerk?

10/07/2019
0, 0, 0, 0

Maatwerk wil zeggen dat iets volledig gemaakt wordt op basis van de wensen en noden van de klant. Toch wordt dit concept vaak anders geïnterpreteerd. Daarom geven we hieronder onze definitie.

 

Ga naar inhoud

100% gepersonaliseerd

Bij maatwerk start men vanaf een wit blad. Alles wordt gepersonaliseerd. De klant kiest dus niet uit een catalogus of brochure maar vertelt simpelweg zijn/haar wensen aan een designer – die het concept vertaalt naar een persoonlijk ontwerp.

Zo voldoet het einderesultaat gegarandeerd aan de wensen van de klant. Zowel op praktisch als esthetisch vlak.

Elke millimeter benut

Het grote voordeel van maatwerk is dat er geen standaardafmetingen zijn. Om je een voorbeeld te geven; bij cataloguskeukens wordt er een paslat geplaatst tussen de muur en de kasten. Want de standaardmaten passen nooit perfect in de beschikbare ruimte. Een maatwerk keuken benut elke millimeter optimaal. Je geniet dus van meer ruimte en een mooiere afwerking.

Maatwerk is ideaal voor mensen met specifieke wensen. Wil je een XL-kookeiland in een L-vorm? Dat is perfect mogelijk. Een tv-meubel met een geïntegreerde gashaard? Geen enkel probleem!

Uit eigen atelier

Al ons maatwerk komt uit ons eigen atelier. Op deze manier hebben we meer controle over het productieproces en de afwerking. Dat komt de kwaliteit ten goede. Bovendien verloopt het project veel vlotter, omdat we niet moeten wachten op externe partners.

Professioneel advies

Bedrijven die maatwerk leveren hebben meestal een uitgebreid team van ontwerpers, planners, schrijnwerkers, technische specialisten, enz. Er is dus enorm veel kennis aanwezig. Als klant profiteer je daarvan. Want je krijgt gratis advies om het project op punt te zetten – zodat je zeker geen keuzes maakt waar je later spijt van hebt.

Helemaal uniek

Hoe gênant zou het zijn als je bij vrienden of familie krak dezelfde keuken of badkamer ziet? Gelukkig is elk maatproject uniek. Iedereen heeft immers een andere smaak. Het is dus logisch dat jouw interieur hierin volgt, toch?

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.