Nieuwbouw - Vimmo

Moet ik mijn nieuwbouwwoning volledig laten inrichten door dezelfde partij?

22/01/2020
0, 0, 0, 0

Niets moet, alles mag. Je bent helemaal niet verplicht om jouw nieuwbouwwoning te laten inrichten door dezelfde partij. Maar het brengt wel enkele voordelen met zich mee.

Ga naar inhoud

Voordeel #1: één aanspreekpunt

Het grootste nadeel van een interieurproject met meerdere bedrijven is de communicatie. Je moet namelijk verschillende partijen laten samenwerken. Dat loopt niet altijd van een leien dakje. Bovendien is het soms zoeken bij wie je terechtkan met vragen. Door te kiezen voor een totaalservice bespaar je jezelf heel wat stress.

Voordeel #2: timing

Voor een vlotte realisatie is een strakke planning essentieel. Wij zorgen dat alle werken netjes op elkaar volgen. Op deze manier verspil je minder tijd en geniet je nog sneller van jouw nieuwe woonst.

Voordeel #3: alles past bij elkaar

Wie met verschillende partijen samenwerkt, loopt het gevaar om een mix van stijlen te creëren. Want elke vakman probeert zijn stempel te drukken.

Onze interieurspecialisten denken steeds aan het totaalplaatje. Alle materialen, kleuren en vormen worden op elkaar afgestemd, zodat alles één geheel vormt. Dat komt het eindresultaat ten goede.

Maak een afspraak

Overtuigd? Maak dan snel een afspraak met een van onze interieurspecialisten om jouw plannen te bespreken. We bekijken samen de mogelijkheden en bezorgen jou een offerte op maat.

Wenst u op de hoogte te blijven?

Bezorg ons dan via onderstaand formulier uw naam en e-mailadres.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.