Hoe gaan we te werk?

Wij bouwen uw droomproject

Vimmo Woonconcepten focust helemaal op u wanneer we uw droomproject bouwen. Dankzij slimme ontwerpen benutten we elke centimeter van uw nieuwe woning optimaal, zodat er nergens ruimte verloren gaat. Zo krijgt u meer voor dezelfde prijs. Dankzij het samensmelten van Vimmo en Bouwwerken Versnel rekenen we op meer dan 40 jaar ervaring, en hebben we de mensen en de middelen in huis om elk project vakkundig aan te pakken.

Vimmo Woonconcepten - Wij bouwen uw droomproject
Vimmo Woonconcepten - We gaan tot waar u wilt

We gaan tot waar u wilt

U staat centraal in het ontwerpproces, maar ook in onze dienstverlening. Vimmo Woonconcepten biedt heel wat opties, zodat u uw woning volledig naar eigen smaak afwerkt. Uiteraard bent u vrij om te kiezen tot waar we samen gaan. Wenst u een totaaloplossing tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding, dan bieden wij die graag aan. Neemt u liever het roer over als de ruwbouw van uw woning er staat, dan kan dit ook.

Een heldere communicatie en een nauwe samenwerking zijn voor ons een prioriteit. In onze toonzalen kunt u steeds terecht voor het kiezen van gevelstenen, vloeren, deuren, keuken, badkamer… volgens uw persoonlijke wensen.

Energiezuinig en betaalbaar

Uw woning wordt opgetrokken volgens de traditionele bouwmethodes en is volledig conform de regelgeving. Bovendien voldoet ze, dankzij slimme isolatie en duurzame technieken, aan het huidige en strenge E-peil. Voor een volledig afgewerkte, energiezuinige en betaalbare woning bent u bij Vimmo Woonconcepten dus aan het juiste adres.

Vimmo Woonconcepten - Energiezuinig en betaalbaar

Neem contact met ons op

(*) verplichte velden
Vimmo Woonconcepten - Neem contact op met Vimmo Nieuwbouw